Informationsmøde 15.11.2017

[Tilbage til foreningen]


                 Indbydelse

 

Du inviteres til Informationsmøde i Alfa-1 Danmark.

 

Mødet afholdes på Gentofte Hospital onsdag den 15. november kl. 17 – 20 i det lille auditorium, opgang 10A. Indkørsel fra Niels Andersens vej.

 

Mød forskningssygeplejerske, Alfa-1Danmark’s formand, overlæge med speciale i bl.a. leversygdomme samt ikke mindst alfa-1’ere og pårørende.

 

Dagens program er:

 

Forskningssygeplejerske Svenja Andersen, som mange alfa-1’ere har haft kontakt med gennem flere forsøg i Gentofte vil fortælle om det aktuelle forsøg set fra sygeplejerskens synsvinkel.

 

 Foreningens nye formand Claus Astradsson, som tog over i foråret, fortæller om tiden efter bruddet mellem Alfa-1 Danmark og Lungeforeningen. Om de overraskende problemer der opstod og om foreningens fremtid. Claus er lungetransplanteret og fortæller også om sine oplevelser af tiden før og efter transplantationen.

 

Foreningen byder på et let traktement.

 

Oplæg ved Alexander Krag, professor og overlæge Odense Universitetshospitals afdeling for mave-, tarm- og leversygdomme.

Skal der være særlig opmærksomhed på leveren som alfa-1 patient?

Er vi særligt disponeret for leversygdomme som voksne?  Hvordan passer man på sin lever?

Alexander Krag står i spidsen for den danske del af det studie, hvor ca. 60 alfa-1 patienter deltog i foråret, og som fortsætter nu med nye indtag. Mon ikke Alexander vil åbne for, hvad studiet indtil nu viser?

 

Af hensyn til traktementet er tilmelding nødvendig. Efter den sidste centralisering af sygehusene skal kaffe, te med videre bestilles i særdeles god tid, derfor tilmelding i god tid.

Tilmelding til bestyrelsesmedlem Birgit Nielsen senest den 6. november

på Tlf.: 59654662 eller på: birgit.nielsen@alfa-1.dk 

                                           

Med venlig hilsen, på bestyrelsens vegne Birgit Nielsen og Heinrich Andreasen    

© Alfa-1.dk 2017-18