Privatlivspolitik

Punkt 1

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os

Som ansvarlige for Alfa-1 tager vi din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler personoplysninger i forbindelse med dit medlemskab seriøst, og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data

Punkt 2

Registrerede kontaktoplysninger til ALFA-1

Kontaktperson: Thorkild Pedersen
Adresse: Sangfuglestien 5, 2400 København NV
CVR: 27390684
Tlf: 4529909503
Mail: info@alfa-1.dk
Website: www.alfa-1.dk

Punkt 3

Formålene med retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi indsamler og opbevarer dine oplysninger i forbindelse med dit medlemskab jfr persondataforordningens art 6  stk.

Punkt 4

Katagorier af personoplysninger

Vi behandler som udgangspunkt almindelige personoplysninger som navn,  adresse, telefonnummer, e-mailadresse

Punkt 5

Databehandlere, som vi overlader dine personoplysninger til

Skat samt Nets

Punkt 6

Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Ingen

Punkt 7

Hvor har vi dine personoplysninger fra?

Vi indhenter dine personoplysninger fra dig selv

Punkt  8

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe som medlemskabet mellem dig og ALFA-1 eksisterer. Stopper du som medlem af ALFA-1 sletter vi dine personoplysninger, efter 3 måneder, hvis du er bidrags yder efter 5 år

Punkt  9

Retten til at trække samtykke tilbage

Vi anvender som regel ikke samtykke i forbindelse med dit medlemskab
Skulle du have givet samtykke til os til noget ekstra, så har du til enhver tid ret til at trække dette samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger der fremgår under punkt  2

Punkt  10

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig, hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os
Du kan læse mere om dine rettigheder i DATATILSYNETS vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Punkt  11

Du bør altid først rette henvendelse til os som dataansvarligt selskab, såfremt du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger. Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.